عوارض کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن چیست و چگونه می توان از آن جلوگیری کرد؟

عوارض کاشت ناخن چیست؟ کاشت ناخن یکی روش ها رایجی میباشد که امروزه خانم ها برای زیباتر شدن دست هایشان اعمال می‌دهند, خانم های به دلایل مختلفی به کاشت ناخن روی می‌آورند برخی صرفا به خیال زیبایی و بعضا برای پوشاندن ایرادات ناخن هایشان که رنگ و روی جالبی ندارند این شغل را اجرا می دهند. از آنجایی که کاشت ناخن تصنعی منجر نرسیدن اکسیژن کافی به بافت پایین ناخن می گردد می‌تواند عوارض داشته باشد.

کاشت ناخن چه عوارضی داراست؟

زیبایی دست ها و ناخن ها برای خانم ها و دخترخانم های جوان از عنایت ویژه ای برخوردار‌است و ممکن میباشد به خیال آن دست به هرکاری مانند کاشت ناخن بزنند ولی در حالتی که از عوارض آن آگاه باشید شاید دیگر برای زیباتر شدن دست هایتان سراغ کاشت ناخن نروید.

خوردگی ناخن

برای کاشت ناخن عموما از چسب ها و مواد شیمیایی به کار گیری میگردد. که‌این مواد سبب ساز به ساخت و ساز برخورد های آلرژیک تن میشود. این مواد می‌توانند منجر رخنه‌ خوردگی ناخن طبیعی شوند و بر روی آن‌ها رخنه‌ های عمیق ساخت و ساز نمایند.

پرورش قارچ ها

چسب هایی که بر روی ناخن زده میشوند، قابلیت و امکان تنفس بافت ها و گردش هوا را سلب می کنند. به همین برهان مکانی عالی برای پرورش قارچ ها مهیا می‌آورند. کاشت ناخن قادر است بافت ناخن طبیعی را به طور بدون نقص از میان برده و تغییر تحول دهد. به همین مراد برای معالجه قارچ ناخن دست و پا میتوانید با مراجعه به پزشک معالج از داروهایی شیمیایی یا این که طرز‌های معالجه خانگی به کار گیری نمائید.

مسمومیت با چسب کاشت ناخن

چسبی که برای کاشت ناخن به کار گیری میشود عموما دارنده یک گاز سمی میباشد. که میتواند بر روی سیستم تنفسی اشخاص اثر نهاده و گاها موجب مسمومیت های شدید خواهد شد.

زرد رنگ شدن ناخن ها

زمانی شما مبادرت به کاشت می‌نمایید، اکسیژن رسانی به بافت های ناخن جاری ساختن نمیشود. لذا این دستور سبب میگردد تا ناخن ها به گذر زمان کدر و رنگ زرد خواهد شد.

زخم به بافت گوشه و کنار ناخن

اشخاصی که دارنده پوست های حساس میباشند، معمولا در حوالی محل کاشت ملتهب گردیده و قرمز‌رنگ می‌گردد. گاها در بعضا از اشخاص مشاهده گردیده که پوست درین نواحی به طور خط خط و قالب قالب تغییر و تحول مییابد.

جراحت به ریشه ناخن

کاشت ناخن میتواند کادر اساسی ناخن را از در میان پیروز شود و ریشه آن را نابود سازد. به نحوی که پرورش و تجدید بنا ناخن طبیعی شکل نگیرد.

نفوذ مواد مضر به جریان خون

بعضی اشخاص قصد دارا هستند از این طریق برای وقتگیر دوران به کارگیری نمایند. کاشت می‌تواند موجب ساخت و ساز درد خواهد شد و ناخن طبیعی را به طور کامل از دربین برنده شود. با نازک خیس شدن غشای ناخن، تاثیرات چسب و مواد شیمیایی شل خیس به لایه های زیرین رسیده و سبب زخم رساندن به تن می‌گردد.

جابجایی بیماری های پوستی

در‌صورتی‌که کاشت در فضا های بهداشتی شکل نگیرد سبب ساز جابجایی اشکال بیماری های پوستی گردد. اشکال اگزما های پوستی از این نحوه قابلیت و امکان بروز دارا هستند.

دیگر عوارض کاشت ناخن

1- برای کاشت ناخن معمولا از چسب ها و مواد شیمیایی استعمال می نمایند. که استعمال این مواد باعث به ساخت‌و‌ساز برخورد های آلرژیک تن می‌گردد. این مواد منجر سوراخ خوردگی ناخن های طبیعی شخص میگردد و بر روی آن‌ها ترک های عمیق ساخت نمایند.

2- چسب هایی که بر روی ناخن زده میگردند، قابلیت و امکان تنفس بافت ها و گردش هوا را سلب می کنند. به همین برهان مکانی بهتر برای رویش قارچ ها مهیا می‌آورند. کاشت ناخن میتواند بافت ناخن طبیعی را به طور بی نقص از میان برده و تغییر‌و تحول دهد.

3- چسبی که برای کاشت ناخن به کار گیری می‌شود عموما دارنده یک گاز سمی است. که قادر است بر روی سیستم تنفسی اشخاص اثر گذارده و گاها موجب مسمومیت های شدید گردد.

4- زمانی شما مبادرت به کاشت مینمایید، اکسیژن رسانی به بافت های ناخن اجرا نمی‌شود. لذا این فرمان منجر می گردد تا ناخن ها به گذر زمان کدر و رنگ زرد خواهد شد.

5- اشخاصی که دارنده پوست های حساس میباشند، معمولا در نزدیکی محل کاشت ملتهب گردیده و قرمز رنگ میگردد. گاها در بعضا از اشخاص مشاهده گردیده که پوست در‌این نواحی به طور خط خط و قالب قالب تغییر‌و تحول می‌یابد.

6- کاشت ناخن قادر است کادر اساسی ناخن را از در بین پیروز شود و ریشه آن را نابود ساز به نحوی که پرورش و تجدید بنا ناخن طبیعی شکل نگیرد.

7- بعضی اشخاص قصد دارا هستند از این شیوه برای وقت گیر بازه به کارگیری نمایند. کاشت میتواند موجب تولید درد خواهد شد و ناخن طبیعی را تماما از در بین چیره شود. با نازک خیس شدن غشای ناخن، تاثیرات چسب و مواد شیمیایی ریلکس خیس به لایه های زیرین رسیده و سبب زخم رساندن به تن میگردد.

8- در صورتی‌که کاشت در فضا های بهداشتی شکل نگیرد سبب جابجایی گونه های بیماری های پوستی گردد. اشکال اگزما های پوستی از این شیوه قابلیت بروز دارا‌هستند.

چه گونه از عوارض کاشت ناخن پرهیز کنیم؟

در‌صورتی‌که شما هم کاشت ناخن را جاری ساختن داده اید و از ظواهر ناخن های خویش شادمان و راضی میباشید مایحتاج میباشد که برای سالم خویش نکات اصلی حفظ از ناخن و کاشت ناخن را بدانید.

در مرحله نخستین اعتنا داشتید باشید که در صورتی‌که برای شما ممکن میباشد، به عنوان مثال در‌صورتی‌که منزل دارااست میباشید، هنگام ایفا شغل های روزانه مانند شستشو و عمل با اجسام محکم یا این که تیز، قطعا از دستکش به کارگیری نمائید. شغل فارغ از دستکش ممکن میباشد منجر گردد مواد کاشت ناخن شما با بقیه مواد شیمیایی فعل و انفعالات مضر اجرا دهد.

همینطور می‌توانید در هنگامی که کاشت روی ناخن های شما وجود ندارد با جاری ساختن فعالیت های بی آلایش مانیکور مانند دورگیری، مانیکور با روغن و … از ناخن های خویش حفظ فرمائید

دقت داشته باشید که مطلقا برای ایفا کاشت ناخن به تالار های دارای اعتبار و ناخن شغل های حرفه‌ای رجوع‌کنید. درصورتی که ناخن فعالیت شما علم مورد نیاز برای جاری ساختن روند کاشت ناخن را نداشته باشد ممکن میباشد صدمات جبران ناپذیری را به ناخن و دستان شما وارد فرمایید که بعضی از آنان تا بازه ها عوارض خویش را علامت نمی دهند.

همینطور بعد از ایفا کاشت قطعا در موعد مقرر برای ترمیم و سوهان کشی ناخن ها به کارشناس رجوع کنید.

در شرایطی که برای 3 یا این که 4 عصر متواتر کاشت ایفا داده اید، یک برهه زمانی دست‌کم 2 هفته ای کاشت ناخن ها را ریموو فرمایید و به ناخن اذن استراحت بدهید

عدم جویدن ناخن ها: جویدن ناخن منجر ورود هوا به پایین ناخن گردیده که منشا اساسی عفونت و بیماری های قارچی ناخن می باشد.

استعمال از دستکش: پس از اجرا کاشت، هنگام ایفا شغل های روزانه منزل مانند کاسه شستن، جارو زدن و … از دستکش استعمال نمائید.

مرطوب کردن ناخن: استعمال از مرطوب کننده ناخن از سایر نکات مراقبتی میباشد که به عدم بروز عوارض کاشت ناخن یاری می‌نماید.

پرهیز از ضربه: تا می توانید می بایست از ضربه های هنگفت به ناخن‌های خویش خودداری نمائید تا مبتلا شکستگی نشوند.

عدم به کار گیری از حلال ها و مواد شیمیایی: حلال‌ها و مواد شیمیایی میتوانند با ناخن شما به شدت زخم برسانند. به این ترتیب در حالتی‌که بدون چاره به استعمال از این مواد می باشید، مسلما از دستکش استعمال نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا